Dr. Sadushe Loxha
Pathology
Dr. Sadushe Loxha

Konsultohu me Dr. Sadushen, Patologen e re Kosovare. Dr. Sadushe Loxha, është ndër Patologet e para e cila do të shërbejë në e-Health Clinic. Ajo do kontrollon dhe interpreton biopsitë dhe ndihmon diagnostikimin e sëmundjes të shkaktuar nga tumorët në indet dhe lëngjet trupore. Në terminin e rezervuar vetëm për ju, tregoni Dr. Sadushes çdo gjë për sëmundjen tuaj, duke përfshirë analizat laboratorike, raportet mjekësore, rezultatin Histopatologjik apo Citologjik. Dr. Sadushe do dëgjon me kujdes shqetësimet tuaja dhe do ju sygjeron tretmanin më të mirë për shërimin tuaj!